Enter your keyword

Navodila za vzdrževanje panel

Navodila za vzdrževanje panel iz blaga, kot so jersey, prevešanka, softshell in mlečna svila, so naslednja:

  1. Pranje narobe obrnjeno: Pri pranju panel obrnite na napačno stran. To bo preprečilo neposreden stik s trdimi površinami in preprečilo morebitne poškodbe materiala.
  2. Temperatura pranja: Priporočljivo je, da uporabite pralni cikel s temperaturo največ 30 stopinj Celzija. Nižje temperature pomagajo ohraniti kakovost in barve blaga ter zmanjšujejo možnost krčenja ali poškodb.
  3. Ne uporabljajte sušilca: Sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo za panel iz teh vrst blaga. Sušenje na zraku je najboljša možnost. Položite panelo na ravno površino ali obešalnik ter ga pustite, da se naravno posuši. S tem se izognete morebitnemu krčenju, izgubi oblike ali poškodbam materiala.
  4. Likanje: Če je potrebno, likanje panel iz blaga opravite na nizki temperaturi. Če je mogoče, likanje izvajajte na notranji strani ali uporabite blago, kot je prtiček, med likanjem in paneli, da preprečite neposreden stik likalnika s površino.

Z upoštevanjem teh navodil boste lahko učinkovito vzdrževali in ohranjali panel iz blaga v dobrem stanju ter podaljšali njegovo življenjsko dobo.